Nyelvlecke a masszázsszalonban

És nem, a cím ellenére nem lesz szexuális tartalom. Ahhoz más blogot kell keresni, sajnálom. 🙂

Irány a masszázs! Nem tudom a múltkori helyet, de némi netes keresgélés után találok szinte ugyanolyat. Mi a különbség? Ez éjjel-nappali. Tehát van bent masszázs, fitness-wellness, éttermek, játékterem, anyámkínja – és kapszulahotel. 100Y/éj. A szállodai szobám hatoda. De ki lehet venni éjszakára a masszázsszobákat is matraccal nagyon kicsit drágábban. A hülyének is megéri…

Hogy mit csinálunk? Zuhany – melegvizes fürdő – pezsgőfürdő, vizágyú-masszázs – szauna – gőzkabin, pizsamába öltöztetés és társai. Aztán a szokásos tévés-foteles óriási terem, ingyen gyümölccsel, ingyen jégkrémmel. Mi azért beülünk az étterembe. Mindenki pizsamában, haláli. Itt találkoznak a család férfi-női felei. Az étterem picit az átlag fölötti árakkal operál, de viselhető. Mint Shanghaiban egy közepesen jó hely. A kaja semmi speciális, de a nasi goreng persze mindig jó, sok benne a rák. 🙂 Relatív telezaba, Laci sztorizgat, eltöltünk egy órát. Na akkor masszázs…
Érintőképernyő itt is. Imádom. 🙂 A segítő ki akar nekünk jelölni lányokat, de nem hagyom. majd mi. 11 oldal x 6 kép, hezitálok egy darabig, de a kilencedik oldalon megvan a kiválasztottam.
Lemegyünk egy emeletet. masszázsakamrák kb. 200 darab. Lemegyünk még egyet. Itt még ennyi.
Nekem jobban tetszik, mint a múltkori, itt nem ágyon fekszem, hanem a földön matracon. A falon tájékoztató – no pornography, no violence. Még szerencse.
Megjön a lány, a neve – mint ilyen helyen mindig, titok. Számomra róla ma csak annyit tudni, hogy 525. Vagy mégsem???

A következő két órát együtt fogjuk tölteni 525-tel. Aki amúgy egy kedves, mosolygós, vékony lány. Megbeszéljük mit kérek, rábeszél egy thai masszázsra, sokat nem tiltakozom. Még úgyse próbáltam. A lábammal kezdi. Közben minden egyes lábujjamat egyenként megreccsenti, mintha eltörne, olyan a hangja. Kicsit ijesztő, de nem kellemetlen. Közben beszélgetünk. És beszélgetünk végig a két óra alatt. Hogy mikről?
A szokásos, honnan jövök, mit csinálok körök és a milyen az idő Magyarországon körök után elkezdünk komolyabb témákra is áttérni. Tök jó, 90% értem amit mond, amit nem, azt türelmesen elmagyarázza. Közben masszírozza a lábam kézzel és lábbal, finom ám nagyon (és nem, még a múltkorihoz hasonló “baleset” sem történik). Aztán a karjaimat is persze, meg úgy általában mindenhol. Arról beszélünk, hogy mikor partnereket viszek ide-oda, akkor megyek-e velük étterembe, iszunk-e. Mondom, hogy én nem. Csodálkozik. Mondom, hogy nem is dohányzom, csak sokat eszem, lám mégis milyen vékony vagyok. Közli, hogy én egy igazán rendes és jó férfi vagyok akkor, büszke lehet rám a barátnőm. Mondom Neki, hogy az is. (ugye? :)) Aztán hozzáteszi, hogy és még szép is vagyok, mert olyan szép magas orrom van. Ezen jót nevetünk. Visszakérdezek szerintem miért magas az orrom, szerintem nem. Szerinte azért lehet, mert otthon nálunk hideg van és ezért télen nem jó a szájon venni a levegőt, inkább az orrunkon vesszük, ezért nőtt ilyen magasra (nem, nem nagyra, direkt visszakérdeztem, magasra :). Cuki 🙂
Kérdi mikor születtem (ez itt nem tabutéma egyáltalán), a 26-on kissé meglepődik, elmondja, hogy a kínai férfiak 30 előtt totál komolytalanok és nem lehet velük semmihez kezdeni, bezzeg mi európaiak sokkal komolyabbak vagyunk. Azért elmondom, hogy nem feltélenül, de a bókot köszönettel vettem. 🙂
Róla is kérdegetek. Pont két hónappal idősebb nálam, jövő héten van a szülinapja. Kesergünk azon, hogy az embernek a szülinapján is dolgozni kell sokszor. Neki szinte mindig, a szabadságát nem ő dönti el, mikor kapja meg, hanem a főnök. Amúgy három éve jött Shenzhenbe, az egész családja vidéken maradt, ő van itt egyedül és a hétbl 5, de inkább hat nap úgy telik el, hogy utazás-munka-utazás-evés-alvás. Barátja sincs most. Ezen meg én csodálkozom, javaslom, hogy akkor 30 év felett nézelődjön inkább. Ezen megint jót röhögünk.
Közben a karjaimmal is végez, megkérdi kérek-e fejmasszázst. Naná 🙂 Felülök a matracon, ő mögém térdel, én visszafekszem az ölébe. Mondom, hogy ez így nagyon kellemes, mosolyog és masszíroz én meg élvezem. Aztán hirtelen megkérdi megsimogathatja-e az orrom, mert olyan szép. 🙂 Azt nem magyarázom el neki, hogy hogyan törtem el egyszer, mert kicsit bonyolult lenne kínaiul. Szerinte a szempilláim is nagyon szépek, hosszúak. Most már kezdem néha nem tudni, csak beszélgetünk-e, vagy már inkább udvarol nekem. Jólesik, de azért inkább nem viszonzom. Pedig szép szeme van neki is, csak engem a világ legszebb szemei várnak otthon… 🙂
Na innen jön a legérdekesebb rész. Igyekszem a lényeget tömörítve visszaadni párbeszédes formában, ő kezd…
– Jó hogy veled ilyen jól lehet beszélgetni, sok külföldi jön ide, de még ha tudnak is kínaiul, nem beszélgetünk ennyit.
– Miért, milyenek a külföldiek?
– Hát, mások mint az itteniek. Nyitottabb a szívük (开心).
– Ezt nem egészen értem. Illetve értem mit jelent a 开心, de mit értesz ezalatt?
– Hát hogy sokkal nyitottabbak mások felé.
– Mások felé úgy általában emberek felé, vagy a nők felé.
– (és itt nem értem mit válaszol) – Neked is nyitott a szíved?
– Lehet, nem egészen értem még mindig mire érted ezt.
– Hát hogy még ha a külföldiek szeretnek is valakit a szívükkel, akkor is nyitva tartják. Te is?
– Nem, ez nekem más. A szívem a barátnőmé, nincs nyitva. Tudod, én “jó férfi” vagyok.
Nevetünk.
– Az vagy. Üzenem a párodnak, hogy jó férj leszel, vigyázzon rád. De nem félt téged, mikor Kínába jössz?
– Nem annyira. De biztos azért, mert még nem volt Kínában. 🙂
– Ezt miért mondod?
– Mert Kínában nagyon sok a szép lány, tessék itt is van egy. (azért ennyi jár Neki :))
– Akkor mégis nyitva tartod a szíved?
– Nem, de a szemem igen.
Megint nevetünk.

– Aha, szóval a szemed nyitva de a szíved zárva, valahogy így?
– Igen, szerintem ennek így kell lennie, ha valakit szeretsz azt a szívedbe zárod és nem engedsz be mást.
– Szerintem is, csak a férfiak nem ilyenek általában.
– Csak keresni kell egy “jó férfit”.
– De manapság olyan kevés van.
– Pont annyira van kevés, mint ahány “jó nő”.
nevetés megint
És hasonlók… persze ez sokkal bővebb volt és kb. 10 perc mert közben véget ért a fejmasszázs, kimászok az öléből. Most hasra fekszem, így nehezebb beszélgetni, de azért próbálkozunk.
Ja és minden masszázsfázis után kitámasztja a testem és az adott végtagot egymás után minden lehetséges irányban kinyújtja amennyire csak lehet. Nagyon jó, tetszik ez a thai masszázs. A hátamon meg visszatologatja az izmokat a gerincem mellé óvatosan.
Közben beszélgetünk még sok mindneről, mikor jövök Kínába, Shenzhenbe gyakran járok-e, milyen nálunk a karácsony, mit viszek ajándékba a barátnőmnek, mikor jön ki velem, ő (a lány) volt-e külföldön (nem, mert nem kap útlevelet ilyen könnyen) és hasonlók. Tényleg szinte végig a két órát.
Lassan lejár az időnk. Jön a végső fázis. Megint a lábai közé ültet, azt mondja kulcsoljam össze a kezeim a fejem mögött és lazítsak. Megfogja, majd erősen de mégis óvatosan balra rántja a felsőtestemet. A gerincem roppan vagy hatot. A másik irányba is. Elenged. Olyan, mintha új gerincet kaptam volna. Most hanyattfekszik mögöttem, a térdei támastják a hátam. Azt monmdja, fogjam meg a csuklóját, ő is megfogja az enyém.
Aztán ez a kb 45 kilós lány könnyedén a térdére emel, és a térdén egyensúlyoz úgy, hogy közben a csigolyáimat mozgatja a hátamban. Hihetetlen, és nagyon furcsa így lebegni a matrac felett, de a végére úgy érzem minden izmom a helyére kerül. És semmi olyan elernyedt izom és ezzel járó fájdalom nem marad utána még így 3 órával sem (se közbe), mint a múltkori kínai masszázs után.
Nagyon-nagyon szépen megköszönöm, az 50Y borravaló természetes, és megkérdem, ha legközelebb jövök, elég-e mondanom a számát. Elég, mondja, majd a még mindig névtelen lány kikísér a lépcsőhöz és elbúcsúzunk. Azt hiszem lett egy kitűnő masszőröm. Kár, hogy Shenzhenben és nem Shanghaiban. 🙂
Hazamenetel előtt még billiárdozunk egy kicsit Lacival, bankkártyával fizetek (gond nélkül, fejenként vacsora-fürdőzés-szauna-masszázs-nyelvgyakorlás-borravaló-billiárd 10000Ft (mellesleg 3 napja vagyok kint, azóta a CNY-HUF árfolyam 26.5->28.5), majd 23:30-ra hazaérünk. Telefon Andinak, mert akármilyen jó nők akárhogy masszíroznak, az semmit nem változtat azon, hogy hiányzik nagyon-nagyon-nagyon.
Azóta meg írok, most fél kettő. Megbocsájtotok, ha most megyek alduni? Reggel edzés fél héttől. 🙂
Jóéjt!

Tags: , , , , ,

5 hozzászólás to “Nyelvlecke a masszázsszalonban”

 1. […] mennünk a megnyitóra. Felesleges öltözködés, de nem bánom. Akkor viszont szabad az este. De ezt már lásd ITT. « Repülőterek három felvonásban Nyelvlecke a masszázsszalonban […]

 2. Mama szerint:

  Szia Petyka!

  Itt van a Nagyi és a Tomi is. Élvezettel olvassuk a leveleidet. Az aki egyedül uszkált a medencében Bástya elvtárs volt nem Básti eévtárs. Sokszor gondolunk rád. puszilunk.

  Nagyi: A zuhany alatt álltam, amikor szólt a telefon este 7 órakor (kedden), gondolom Te voltál. Ne haragudj, hogy nem tudtam felvenni. Nagyon viszontagságos utad volt. Élvezem az írásodat, nagyon színes, mindenre kiterjedő és szellemes. Az olvasó egy kicsit ott érzi magát melletted. Használj ki minden percet, de pihenj is azért. Várunk vissza szeretettel: millió puszi Nagyi.

 3. tafinaf szerint:

  Haho, hat igen, minden kezdet nehez. Akkor par dolog az “oreg rokatol”:

  1. A magas orr cimu jatekot MINDEN EGYES kulfoldivel eljatsszak, meg ha tortenetesen kisebb is az orra, mint a kinaiake. Azt is hozza szoktak mondani, hogy milyen szep a borunk (pedig feneket). Ezt tanitjak a csajoknak, hogy kulfoldieknek ilyeneket lehet mondani.

  2. A “kai xin” ugyan szo szerint nyitott szivet jelent, de igazabol arrol van szo, hogy “open minded”, azaz hazas, de a masszazsszalonban szexel. Ez teljesen bevett Kinaban, tehat ha nem veszed igenybe a szolgaltatast, nem teszel nagy benyomast a csajokra, barmennyire is ugy tunik, nem tisztelik az olyan ferfit, aki otthonra csak az asszonynak tartogatja a kukijat. Azsiaban az a tiszteletremelto kan, aki minel tobb nostenyt tud magaeva tenni (ezert is van az, ha jobban megfigyeled, hogy ezekben a masszazsszalonokban a vendegek 99.9%-a ferfi, a masszorok meg 99.9%-ban fiatal, “eldobhato” lanyok, akik 99%-ban jo tavolrol jonnek. Ez ugy mukodik, hogy a csaj valahol egy kis videki faluban elkoszon, hogy megy “szerencset probalni” a nagyvarosba, aztan nem talal munkat (vagy ha talal is, keveset fizet es sokat kell erte dolgozni), aztan elobb-utobb kikot ilyen masszazshelyeken. Ott dolgozik 1-2 evig, kuldi haza a penzt, aztan hazamegy, es soha senkinek nem beszel arrol, hogy o ilyen helyen dolgozott. Azt hazudja, hogy gyarban dolgozott vagy valami mas semleges munkat. Megfordult a kezeben 1000+ farok, de nem erdekli, neki ez csak munka (a mondokak is). Aztan hazamegy, meghazasodik, es kesz.

  3. Az 50 yuan borravalot NEM kell senkinek sem adni. Az megintcsak egy trukk: ha adod, nem az lesz a benyomas, hogy je, milyen jo fej ez a kulfoldi, hanem “ezek tenyleg nagyon mamlasz balekok, konnyen meg lehet oket kopasztani”. Nagyon ugyesen tudnak konyorogni es kikenyszeriteni ilyeneket (csunyan neznek, sertodotten, stb), de megint azzal neznek fel inkabb rad, ha rutin roka modjara csak elmosolyodsz es nem adsz semmit. Komoly. Tenyleg igy van (probald ki). A szam megjegyzes ugyanaz a trukk: lehet, hogy egy het mulva (vagy amikor mesz) a csaj mar reg lelepett, meg kulonben is van tobbszaz, es mind kb ugyanugy massziroz. Nekem is volt egy idoszakom, amikor hittem abban, hogy ugyanazt a csajt kell kerjem minden alkalommal… es hosszu evek utan csalodottan tapasztaltam, hogy oket ez qrvara nem erdekli.

  Mas a kultura, majd ha hosszu eveket lehuzol Kinaban, rajossz, hogy amit mi a kis logikankkal kisakkozunk, majdnem mind pont forditva mukodik. Egyebkent “shortcut”-kent megfigyelheted, hogy a kinaiak mit csinalnak. Menj egyszer egy kinaival, es nezd, hogy o mit csinal, es csinald pont ugyanazt. Na, az lesz neked is a vegallomas, csak elotte meg vegigjarhatsz par pokol-bugyor-lepcsot.

  4. Legvegul a thai masszazs alatt Kinaban azt ertik, hogy olajjal tortenik a masszazs, a csaj neha a testevel is rasegit, es szinte automatikusan elvarjak, hogy a vegen szex is legyen. Ez a “thai massage” tkp egy fedoneve annak, hogy “masszazs es szex is”. Lasd kicsit feljebb, nem az a ferfi, aki megallja, hanem aki minden csajnak ferfi. Egyebkent Kinaban a felesegek tudjak, hogy mi tortenik az ilyen helyeken, es abszolut nem zavarja oket. Miert? Logikus. Lemegy az apjok, kivereti a farkat egy tok ismeretlen Mancikaval, aki egy jo tavoli kis falubol jott, es legkozelebb mar le is cserelik egy masikra. Hazamegy, es ugyanugy odabujik az asszonyhoz, csak ujult erovel. Miert is? Mert a ferfi termeszete ilyen. A vadasz-szellem, az allando vagyakozas a valtozatossagra. A feleseget egy ido utan a legtobb ferj megunja, es jon a szereto. Na az mar gond. A szeretonek nem csak a ferj farka kell, hanem a szive is. Ezert talaltak ki a kinaiak (azsiaiak, mashol is van) ezt a masszazsszalon neven mukodo bordelyt: itt a ferfiak a szivuket sosem hagyjak ott (nem is lehet szerelembe esni egy masszazscsajjal), a biologiai osztoneiket viszont kielegitik, es mindenki jol jar. A valtozatossag utan vagyo ferfi is kapott par orara kolcson egy a felesegetol teljesen kulonbozo, fiatal, csinos lanykat, es a feleseg is biztos lehet benne, hogy nem lesz perpatvar, nem lesz szereto, nem lesz nem-akart-gyerek, stb.

  Tokeletes win-win, a kinaiak unott pofaval uzik mar ezer evek ota. Na ez az, amit mi kulfoldiek nem egeszen pedzunk meg az elejen, es kicsit felre-felreertjuk az egesz szituaciot 🙂 De nem baj, par ev utan mindenkinek leesik a tantusz, hogy mirol van szo…

 4. zaqrack szerint:

  köszi, tanultam megint 🙂

 5. […] immár három éve. Shanghaiban meg még soha. Beszámoló a korábbi élményekről a régi blogon itt és […]