Archive for the ‘Budapest’ Category

Még több Shanghai

szerda, április 2nd, 2008

Nos, mégsem megyünk Anhuiba a második héten, így eltölthetek 5 napot Shanghaiban, leendő otthonomban, aminek örülök, hiszen erre vagyok a leginkább kíváncsi. Persze így is lesz sok dolgom, de jó helyen van a szállásom, tehát lesz időm és lehetőségem nézelődni.

Ja, ha már szállás, megkaptam a végleges szálláslistát. A kormányzati tényező erősen növeli az átlagos csillagszámot. 🙂 Mindenhol van -álljítólag- ingyen wifi, szóval tudok majd irogatni ide és skypeolni az itthoniakkal. Akinek van kedve bogarászhat:

Beijing: Beijing Zhaolong Hotel
Lanzhou: Lanzhou Sunshine Plaza
Chengdu: Kempinski Chengdu
Qingdao: Shangri-La Qingdao
Shanghai: Jinjiang Inn Shanghai

Az első útvonal…

szerda, március 26th, 2008

Mit is mondjak, erősen belecsöppentem a közepébe. Két hét alatt 6 kínai város. Nem tudom, mennyi mindent fogok látni a repülőkön a repülőtereken, a szállodákon és a meglátogatott gyárakon kívül, de azért valamennyit biztos. Talán a repülőterek, szállodák és gyárak közötti útszakaszokat. 🙂

Amúgy sem kell félteni, gyakorlott villám-városnéző vagyok a tavalyi Interrail túra óta (aminek a naplóját egyszer biztos be fogom gépelni, de hát csak teleírtam egy A5-ös füzetet. Mondjuk most a repülőn akár el is kezdhetem. :))

(tovább…)

T-8

szerda, március 26th, 2008

Vízum az útlevélben, bőrönd a szobában, útiterv készen, repülőjegyek az asztalomon, skype beállítva, új fényképezőgép megrendelve, blogkommentelés bekapcsolva.
Lassan útra kész vagyok…

Celebrating Hong Kong

hétfő, február 25th, 2008

Part of my job is to attend some events. This is good for the company image and also for finding and preserving partnerships. The latest of such was organized by an association helping the trade of Hong Kong. (tovább…)